Voor het gezelligste eetcafé van IJburg zoeken wij

Een Zelfstandig Werkend Kok – minimaal 24 uur p/w (38 uur bespreekbaar).

DOK48 is in haar 13 jaar uitgegroeid tot een begrip op IJburg Amsterdam en ver daarbuiten. Onze gasten genieten dagelijks van heerlijke (lunch) gerechten van onze JOSPER-grill of een heerlijke kop koffie, onze speciaal bieren, wijnen of cocktails.

Naast onze tafels binnen hebben we, indien het weer het toelaat, een ruim terras aan de haven van IJburg en brengen we een selectie van onze DOK Classics aan huis.

Wat wij jou kunnen bieden:
Een leuke en uitdagende baan binnen een leuk en gemotiveerd team met ruimte voor jouw eigen kwaliteiten en creativiteit. Daarnaast bieden wij vanzelfsprekend prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij van jou?
Iedere dag van de week werken wij met een professioneel team van enthousiaste horecamensen om onze gasten te laten genieten van onze gerechten en service .

Je werkt met enthousiasme, gedrevenheid en flexibiliteit. Je hebt ervaring als zelfstandig werkend kok en weet van aanpakken.

Ben jij wie wij zoeken? Dan maken we graag een keer kennis! Neem dan contact met ons op via michiel@dok48.nl of bel naar 020 330 68 17.